حجتالاسلام موسی دانشطلب مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) خراسان شمالی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در خراسان شمالی، اظهار داشت: متأسفانه بسیاری در زمینه شناخت معارف اسلامی از قرآن دور افتادهاند و یا به پندارهای عامیانه، سُست، بیاساسی، بیبنیان و توأم با خرافات و پندارهای باطل سرگرم شدهاند.
وی با بیان اینکه بسیاری به استدلالات خشک، بیروح، بیاثر و بیمسئولیت در زمینه توحید سرگرم هستند، گفت: این افراد صدها سال بهصورت خشک، بهصورت فریبنده از لحاظ ظاهر و بیمغز از نظر باطن، بهصورت مجرد، فارغ از ارتباطات با دنیای واقعیت و خارج، بحث کردند.
وی با تأکید بر اینکه برای بنای یک زندگی نو باید از توحید مدد بگیریم، یادآور شد: لازمه بنای یک زندگی نو با مدد از توحید، رفع چالشهای جدی مباحث توحیدی است.
حجتالاسلام دانشطلب با تحلیل پیشرفتهای مادی در نظام طاغوت، تصریح کرد: ناتوانی در مقابل موجهای مادیگری و بیارتباطات با دنیای واقعیت و خارج در واقع باعث قدرت یافتن نظامهای طاغوتی شده است.
وی خاطرنشان کرد: هرچند در قرون دوم و سوم و چهارم هجری، عالَم اسلام پیشرفتهای علمی چشمگیری داشت و به تعبیر مستشرقین، این قرون دوران تشعشع اسلام و ظهور و بروز تمدن عظیم اسلامی بوده است، اما همه این نشاطها و فعالیتها در نهایت به سود جامعه اسلامی و انسانیت تمام نشد، چرا که از لحاظ اخلاق اجتماعی آنقدر ضعیف بودند که اختلاف طبقاتی آنها هنوز هم جزو افسانههای تاریخ به شمار میآید.
حجتالاسلام دانشطلب افزود: برای جامعه اسلامی بعد از ۱۰ قرن چیزی از آن میراث و ثروت علمی و فرهنگی نمانده و این به خاطر این بود که آنهمه نشاط و فعالیت، اگرچه فعالیت انسانی بود، اما زیر نگین طاغوت بود.
وی اضافه کرد: وضع تمدن عظیم اسلامی در قرون دوم، سوم و چهارم، عیناً مثل تمدن غرب در دنیای معاصر ماست، قدرتهای بزرگ جهان به اکتشافات و اختراعات علمی و فناوری خود میبالند، اما از لحاظ انسانی، اخلاقی و عدالت اجتماعی و رفع طبقات اجتماعی هنوز در دوران هزاران سال پیش تاریخی که دارند زندگی میکنند.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) خراسان شمالی گفت: قدرتهای بزرگ جهان اگر بهجای اینهمه فعالیت علمی اجازه میدادند که حکومت علوی(ع) سرِ کار بیاید، تمام این فعالیتها و پیشرفتهای علمی بهصورت مضاعف و چندین برابر آنهم در سایه انسانیت و اخلاق و عدالت محقق میگشت.
انتهای پیام/
نظر شما